Lama Gangchen International Global Peace Foundation NgalSo Ganden Nyengyu Lineage

Lama Gangchen Rinpoche

T.Y.S. Lama Gangchen Rinpoche is de houder van een zeer oude en ononderbroken overleveringslijn van Tantrische meesters die dateert uit de tijd van de Boeddha Sakyamuni. Zijn "NgalSo Tantrische Self Healing" is gebaseerd op de leerstellingen van Boeddha en is ontwikkeld en toepasbaar gemaakt voor de moderne mens om hem of haar van dienst te zijn. Op dit moment heeft Lama Gangchen Rinpoche meer dan honderd Innerlijke Vrede Onderwijscentra en NgalSo Self-Healing studiegroepen wereldwijd.

Lees meer...

Lama Michel Rinpoche

Lama Michel Rinpoche is geboren in 1981 en werd erkend door Lama Gangchen Rinpoche en vele andere lama's als een Tulku en de ïncarnatie van een Tibetaanse boeddhistische leraar. Hij koos ervoor om geboren te worden in Brazilië, niet alleen om zijn eigen land of Zuid-Amerika, maar om wereldwijd de gehele moderne samenleving van dienst te zijn.

Lees meer...

Lama Caroline

Lama Caroline, Kanye Lhamo Dorje, werd in 1965 geboren in Engeland. Zij studeerde meer dan zestien jaar boeddhistische filosofie. Al vanaf haar jeugd werd ze sterk aangetrokken tot studies over astronomie, alsmede de wetenschap en het verkennen van de ruimte.

Lees meer...

Biografiën

De Ngalso - Gelug Ganden Nyengyu Traditie - Overleveringslijn Leraren
T.Y.S. Lama Gangchen Rinpoche, Lama Healer
&
Lama Michel Rinpoche de Hart-zoon en Lama Caroline de Hart-dochter
van Lama Gangchen Rinpoche
© 2019 - Lama Gangchen International Global Peace Foundation