LGIGPF logo Lama Gangchen International Global Peace Foundation NgalSo Ganden Nyengyu Lineage
Beste sanghaleden en vrienden,


De activiteiten in het Mani Bhadra Wensvervullend Meditatiecentrum worden continu afgewogen naar de meest recente maatregelen vanuit de overheid omtrent het coronavirus.

Vanwege de aangescherpte maatregelen en avondklok, is de NgalSo Tantrische Self-Healing beoefening op woensdagavond opgeschort, tot de avondklok weer komt te vervallen.


Voor de activiteiten op zondag overdag geldt:

* Meld je vooraf aan als je naar een activiteit wilt komen;
* Hou onderling voldoende afstand (1,5 meter);
* Draag inpandig een mondkapje, tot je bij je zitplaats bent.
* Neem de geldende hygiëne maatregelen in acht;
* Bij verkoudheidsklachten, koorts en/of benauwdheid, blijf thuis óf laat je voorafgaand testen (via de GGD) om COVID-19 uit te sluiten.

Allen van harte welkom!

ཉིན་མོ་བདེ་ལེགས་མཚན་བདེ་ལེགས། །ཉི་མའི་གུང་ཡང་བདེ་ལེགས་ཤིང་། །ཉིན་མཚན་རྟག་ཏུ་བདེ་ལེགས་པའི། །དཀོན་མཆོག་གསུམ་གྱིས་བྱིན་གྱི་རློབས། །དཀོན་མཆོག་གསུམ་གྱིས་དངོས་གྲུབ་སྩོལ། །དཀོན་མཆོག་གསུམ་གྱིས་བཀྲ་ཤིས་ཤོག །


Bij zonsopgang en zonsondergang, bij nacht en middag, mogen de drie juwelen ons hun zegeningen schenken. Mogen zij ons helpen alle realisaties te verwerven en het pad van ons leven besproeien met variërende tekens van voorspoed.


Meditatiecentrum

In het Mani Bhadra Wensvervullend Meditatiecentrum wordt de gelegenheid geboden om kennis te maken met een unieke en praktische NgalSo Westers Boeddhistische meditatie methoden en te beoefenen volgens de overdrachtslijn van T.Y.S. Lama Gangchen Rinpoche. De methoden zijn goed toepasbaar in het dagelijks leven en passend in onze huidige westerse samenleving.

“Het is een diepgaande wens en mijn hoop dat het mensen in staat stelt om zich te ontwikkelen en met geweldloze energieën te verbinden, ten einde innerlijke rust en vrede te ontwikkelen. Dit is de meest solide basis voor wereldvrede.”
T.Y.S. Lama Gangchen Rinpoche, februari 1993

Beoefeningen

Sinds 19 oktober 2016 wordt in het Mani Bhadra Wensvervullend Meditatiecentrum de gelegenheid geboden om kennis te maken met unieke en praktische NgalSo Westers Boeddhistische meditatiemethoden en samen te beoefenen volgens de overdrachtslijn van T.Y.S. Lama Gangchen Rinpoche.
Vaste meditatie momenten vinden plaats op de woensdagavond en zondag. Wanneer een meditatie moment niet door kan gaan i.v.m. vakanties en dergelijke, dan wordt dit ten minste 1 week van te voren hieronder kenbaar gemaakt.

Self-Healing II

NgalSo Tantrische Self Healing is een eigentijdse samenvatting van de Sutra, Mahayana en Tantra leerstellingen van Boeddha Shakyamuni, speciaal samengesteld voor Westerlingen in een zeer compacte vorm (NgalSo Westers Boeddhisme).
Meer informatie ...

Guru Puja

Een Guru Puja is een offergaven ceremonie aan de spirituele leraren. De beoefening bestaat uit offergaven aanbieden, gebeden doen voor de spirituele meesters en het ontvangen van zegeningen en inspiratie.
Meer informatie ...


Woensdagavond - Self-Healing II

opgeschort wegens avondklok

Wat: Geleide meditatie
Tijd: 20.00 - 21.30 uur
Begeleiding: Loes Thijssen*
Donatie: Volgens traditioneel Boeddhistisch gebruik.

Zondagmorgen - Guru Puja

Wat: Offergave ceremonie
Tijd: 10.30 - 12.30 uur
Voorzang: Anouk de Best, Anneke Tabak, Loes Thijssen*
Donatie: Volgens traditioneel Boeddhistisch gebruik.

Zondagmiddag - Self-Healing II of Self-Healing voor het Milieu

Wat: Geleide meditatie
Tijd: 13.30 - 14.30 uur
Begeleiding: Loes Thijssen*
Donatie: Volgens traditioneel Boeddhistisch gebruik.

Op de even weken doen we Self-Healing II, op de oneven weken Self-Healing voor het Milieu.

* Student(en) van Lama Gangchen Rinpoche

Iedereen is, vanwege Karuna-voorschriften na reservering, van harte welkom aan de Vesting 14, 7722 GA, te Dalfsen!
© 2021 - Lama Gangchen International Global Peace Foundation