LGIGPF logo Lama Gangchen International Global Peace Foundation NgalSo Ganden Nyengyu Lineage

ཉིན་མོ་བདེ་ལེགས་མཚན་བདེ་ལེགས། །ཉི་མའི་གུང་ཡང་བདེ་ལེགས་ཤིང་། །ཉིན་མཚན་རྟག་ཏུ་བདེ་ལེགས་པའི། །དཀོན་མཆོག་གསུམ་གྱིས་བྱིན་གྱི་རློབས། །དཀོན་མཆོག་གསུམ་གྱིས་དངོས་གྲུབ་སྩོལ། །དཀོན་མཆོག་གསུམ་གྱིས་བཀྲ་ཤིས་ཤོག །


Bij zonsopgang en zonsondergang, bij nacht en middag, mogen de drie juwelen ons hun zegeningen schenken. Mogen zij ons helpen alle realisaties te verwerven en het pad van ons leven besproeien met variërende tekens van voorspoed.


Meditatiecentrum

In het Mani Bhadra Wensvervullend Meditatiecentrum wordt de gelegenheid geboden om kennis te maken met een unieke en praktische NgalSo Westers Boeddhistische meditatie methoden en te beoefenen volgens de overdrachtslijn van T.Y.S. Lama Gangchen Rinpoche. De methoden zijn goed toepasbaar in het dagelijks leven en passend in onze huidige westerse samenleving.

“Het is een diepgaande wens en mijn hoop dat het mensen in staat stelt om zich te ontwikkelen en met geweldloze energieën te verbinden, ten einde innerlijke rust en vrede te ontwikkelen. Dit is de meest solide basis voor wereldvrede.”
T.Y.S. Lama Gangchen Rinpoche, februari 1993

Beoefeningen

Sinds 19 oktober 2016 wordt in het Mani Bhadra Wensvervullend Meditatiecentrum de gelegenheid geboden om kennis te maken met unieke en praktische NgalSo Westers Boeddhistische meditatiemethoden en samen te beoefenen volgens de overdrachtslijn van T.Y.S. Lama Gangchen Rinpoche.
Vaste meditatie momenten vinden plaats op de woensdagavond en zondag. Wanneer een meditatie moment niet door kan gaan i.v.m. vakanties en dergelijke, dan wordt dit ten minste 1 week van te voren hieronder kenbaar gemaakt.

Self-Healing II

NgalSo Tantrische Self Healing is een eigentijdse samenvatting van de Sutra, Mahayana en Tantra leerstellingen van Boeddha Shakyamuni, speciaal samengesteld voor Westerlingen in een zeer compacte vorm (NgalSo Westers Boeddhisme).
Meer informatie ...

Guru Puja

Een Guru Puja is een offergaven ceremonie aan de spirituele leraren. De beoefening bestaat uit offergaven aanbieden, gebeden doen voor de spirituele meesters en het ontvangen van zegeningen en inspiratie.
Meer informatie ...


Woensdagavond - Self-Healing II

Wat: Geleide meditatie
Tijd: 20.00-21.00u
Begeleiding: Loes Thijssen*
Donatie: Volgens Boeddhistisch gebruik, ter plaatse en naar eigen draagkracht.

Zondagochtend - Guru Puja

Wat: Offergave ceremonie
Tijd: 10.30 - 12.30 uur
Voorzang: Anouk de Best, Loes Thijssen*
Donatie: Volgens Boeddhistisch gebruik, ter plaatse en naar eigen draagkracht.

Zondagmiddag - Self-Healing voor het Milieu

Wat: Geleide meditatie
Tijd: 14.00 - 15.00 uur
Begeleiding: Loes Thijssen*
Donatie: Volgens Boeddhistisch gebruik, ter plaatse en naar eigen draagkracht.

* Student(en) van Lama Gangchen Rinpoche

Iedereen is van harte welkom aan de Vesting 14, 7722 GA, te Dalfsen!
© 2024 - Lama Gangchen International Global Peace Foundation