LGIGPF logo Lama Gangchen International Global Peace Foundation NgalSo Ganden Nyengyu Lineage

Help in Action

Help in Action – Lama Gangchen Kiurok Tsochun, HIA-lgkt is een onderdeel van de stichting Lama Gangchen International Global Peace Foundation, een ANBI die door vrijwilligers - het HIA team - wordt gerund. HIA-lgkt afd. Nederland is in leven geroepen om de door armoede getroffen dorpen in het Himalaya gebied te helpen.

De Tibetaanse naam Kiurok Tsochun komt met dit doel overeen: Kiurok Tsochun betekent - hulp voor hen die arm en vergeten zijn. Het LGIGPF- HIA team houdt zich bezig met het werven van fondsen voor de Humanitaire en Milieu Projecten. Zoals adoptie op afstand voor het ondersteunen van kinderen, monniken en bejaarden en projecten voor de bouw en het onderhoud van scholen, ziekenhuizen en poliklinieken, aquaducten en kloosters, voor het in ere houden en bewaren van medische en kunstzinnige tradities en de herintegratie van gehandicapten.

Lees meer...

Masterplanproject

Dit project omvat een bibliotheek met zeer oude en recente boeddhistische teksten en boeken, Wijsheidplanetarium, Vrede Cultuur-museum, Vrede Beschermer-gompa, Tara-meditatieruimte, yogaruimte, ontmoetingsplaats en accommodatie voor Lama’s.

Samen met de hulp van iedereen zijn we in staat dit alles te realiseren en het project te voltooien tegen het einde van het jaar 2019.

We vragen de steun van iedereen om deze droomwens van Lama Gangchen Rinpoche waar te maken.

Lees meer...
© 2024 - Lama Gangchen International Global Peace Foundation