LGIGPF logo Lama Gangchen International Global Peace Foundation
Van 3 Januari - 17 februari 2019 zal Lama Gangchen Rinpoche in gezelschap van leerlingen en vrienden in Kathmandu, Nepal, verblijven voor de jaarlijkse ceremoniële Losar- Tibetaans Nieuwjaar vieringen. Tevens vindt van 25 februari - 4 maart 2019 de jaarlijkse Borobudur Retraite plaats op het eiland Java, Indonesië, waar Lama Gangchen Rinpoche, Lama Michel Rinpoche, Lama Caroline en vele lama’s, monniken en nonnen en een gezelschap van leerlingen en vrienden uit de hele wereld samen zullen komen om bij te dragen aan de ontwikkeling van innerlijke vrede en wereldvrede.

Lang Leven Puja’s voorjaar 2019

Deelnemen aan een Lang Leven Puja voor de kostbare Leraren - door fysiek aanwezig te zijn, middels een donatiebijdrage en/of door thuis Lang Leven gebeden te doen - is zeer voorspoedbrengend. De levensduurenergie van onze leraren worden daarmee verlengd en het bevordert alle uitzonderlijke lama-activiteiten. Door aanwezig te zijn bij de Lang Leven Guru Puja, fysiek of mentaal, neemt ook de levensduurenergie toe van de deelnemers. Tevens ontvangen we zegeningen die bijdragen aan optimale condities voor het vervullen van onze wensen en realisaties.

Lang Leven Puja - Kathmandu 12  februari 2019 & Lang Leven Puja - Borobudur 4 maart 2019
Tot 9 februari a.s. is het nog mogelijk aan de Bliksemactie - Donaties Voorjaar 2019 bij te dragen, met een bijbehorende Harte Wens en/of Speciale Persoonlijke Wensen. De positieve verdiensten die we hiermee verzamelen dragen bij aan het vermeerderen van Innerlijke Vrede en Wereld Vrede.

De Harte- en/of Speciale Persoonlijke Wensen worden, tijdens de Losar-vieringen én de Borobudur retraite, voorgelezen in de dagelijkse Guru Puja viering.

Lang Leven Puja in Kathmandu

.00

Lang Leven Pujas in Borobudur

.00

Borobudur Stupa Mandala Licht Offergaven

.00

Borobudur Stupa Mandala Tsog Offergaven

.00

Borobudur Rabne Chenmo Gebeden Festival

.00

Masterplan-bliksemactie

.00
Donatie:
Totale donatie: € 0,00